Hírek

Fontos Információ

2012.06.20. Ma délután a Hungaria Schnauzer Pinscher Klubbal a MEOE aláírta a szerződést, így végre elindulhat a munka, tenyészszemlék, küldött közgyűlés, és minden, ami ezzel jár.

Felhívjuk minden magyarországi schnauzer és pinscher fajtát kedvelő-tartó-tenyésztő sporttársunk figyelmét, hogy a Lángh Rajmund Úr vezetésével alakult Hungária Schnauzer- és Pinscher Klub nevű egyesület jogosult Magyarországon FCI elismertséggel rendelkező kiállítást illetve tenyészszemlét rendezni, a schnauzer és pinscher fajták esetében!

A csatlakozni szándékozó tagoknak FONTOS információ: A tagdíjat a következő bankszámlaszámra lehet utalni/befizetni: 10700529-67395231-51100005 CIB banknál vezetett számla. A számlaszám tulajdonosa: HUNGÁRIA SCHNAUZER PINSCHER KLUB. A befizetés könnyű azonosíthatósága érdekében a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a csatlakozni szándékozó nevét, címét, és hogy Tagdíj 2012. Ugyanakkor kérjük, hogy töltsétek ki a Belépési szándéknyilatkozat nyomtatványt is, amit hamarosan felteszünk ide is, illetve Lángh Rajmund elnök úrnál is lesz belőle a MEOE büféjében (Itt személyes befizetés is lehetséges előzetes telefonos egyeztetést követően). Aki nem személyesen tölti ki az elküldheti postán vagy e-mailen is (a szkennelt verziót). Postai cím: Lángh Raymund 1204 Budapest, Ady Endre u. 134/c, e-mail: [email protected]. A beszkennelt verziót, legyen kedves mindenki ellenőrizni, hogy olvasható-nyomtatható legyen! Köszönjük!

A Klub tagdíja magyarországi állandó lakhellyel rendelkezőknek 9000 Ft, ami magába foglalja FCI jogosultságot, és a MEOE szolgáltatások kedvezményes igénybevételi lehetőségét. magyarországi állandó lakcímmel nem rendelkezőknek 18000 HUF/év. Pártoló tagság (FCI jogokat nem adó tagsági forma) 6000 Ft/év, ezt a formát azoknak ajánljuk, akik már esetleg valamilyen másik MEOE-vel szerződött, azaz FCI jogokkal bíró klub tagjai.

További tartalmak